Carxofes confitades amb granets de pebre vermell i negre

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Preparem les carxofes:tallem una mica la cua i traiem totes les fulles de l'exterior fins que arribem a les fulles tendres de dins.
Repelem la banda del tronc, deixant només la part més blanca.
Tallem tota la part de dalt de les fulles, que és la part externa i la part més dura d'elles, de manera que ens haurà quedat només el cor.
Agafem un cassó gran i hi posem oli abundant, l'oli ha de cobrir les carxofes.
Posem el pot al foc. Dins l'oli hi posem la menta, els grans de pebre i el gra d'all.
Afegim les carxofes senceres i mantenim l'oli fent bombolletes petites. Si és necessari abaixeu el foc.
No hem de fregir les carxofes, només les hem de confitanr.
Pensem que l'oli bull a molt més de 100º, però ara no volem que bulli, perquè amb una temperatura de 100 º ja en tindrem prou perquè es facin.
Les deixem uns 40 minuts, vigilant sempre que l'oli no es passi de temperatura.
Les servim ben escorregudes amb els granets de pebre vermell i negre, per sobre i una mica de sal.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se