Tiramisú de Pinya

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per al tiramisú de pinya es poden utilitzar, trossos de pinya dolça en conserva
Cola el suc, recull en un recipient i reserva.
Treu aproximadament dos terços de la pinya, barreja i tritura fins a obtenir un puré ben fi.
Talla el rest de pinya a trossets ben petits i barreja seguidament amb el puré.
Prepara un bol gros i bes afegint a poc a poc el mascarpone, el sucre, el sucre de vainilla, el quark així com unes gotes de licor de coco.
Treu la crema de la nevera i bat en un recipient alt, amb una batedora elèctrica de mà, fins que quedi ben muntada.
Barreja la meitat amb la barreja de Quark i mascarpone.
Col•loca crema en els gots o copes, de postres preparats i a continuació, afegeix el puré de pinya pel damunt
Submergeix els melindros en el suc de pinya reservat, breument, perquè xuclen el suc en molt poc temps.
Col•loca els melindros sobre el puré de fruita i estén una altra capa de crema sobre ells, i finalment una rodanxa de pinya i el fruit Physalis.
Posa els gotets a la nevera durant almenys una hora.
Serveix com a postres o berenar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se