Pastis de poma-montse

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

La batidora electrica

Elaboració

En un vol posarem els ous, la farina, el sucre, el llevat,i l´oli.amb el batidor electtric ho mesclarem 10 minuts, pojant i baixant , perque la massa agafi aire i el pastis surti mes espunjos.
forrarem un motlle de 30 cm. i li colocarem tota la massa .
a sobre colocarem la poma talladeta . una mica de sucre per sobre.
30 minuts a 190º.
bon profit

40min

Notes

Tambe el podeu fer de pera o de presec . tambe queda molt bo


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se