Niu de trinxat del pirineu amb bolets i ous de guatlla
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Trinxat del pirineu per fer quatre nius ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Un pot de barreja de bolets
- Oli d'oliva
- Sal
- Quatre ous de guatlla
Utensilis
Una paella gran
Una paella petita
Quatre motlles rodons metàlics, per fer els nius
Quatre plats blancs de porcellana
Una mà de morter
Elaboració
Primerament fem el trinxat del pirineu com explico a la meva recepta i el reservem.
A part, agafem els bolets i amb l'ajud d'un ganivet els picolem i els saltejem en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, i un cop fregis, els reservem.
Tot seguit, en una paella petita, fem quatre ous ferrats de guatlla i els reservem.
En el moment de muntar el plat, posem els motlles en el centre de cada plat, anem omplint-los amb trinxat amb l'ajud de la mà de morter perquè quedin ben atapeïts fins a la meitat del motlle. Seguidament, omplim fins a dalt del motlle amb la barreja de bolets, i ja per acabar el plat, al cap de munt, coronem el plat amb un ou ferrat de guatlla.
A continuació, desmotllem els nius i ja ho podem servir a taula.
Notes
Aquesta recepta és molt adient per celebrar qualsevol festa.
Comparteix aquesta recepta: