Púding de poma amb salsa de chocolata
Categoria:
Tipus de plat: Púding
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 6 pomes
- 5 ous
- Nata muntada
- 1 barra de xocolata
- Amaretto
- 150 gs de sucre
- Canyella mólta
Elaboració
Es pelen i es ratllen les pomes, retirant el cor i les llavors. En una cassola es col-loquen les pomes juntament amb el sucre i el Amaretto. Es deixen coure a foc lent fins que es formi una pasta espessa.
En un recipient es baten els ous i es barregen amb la pasta de poma i una mica de canyella. S'introdueix tot en un motlle caramel-litzat, i es fica al forn preescalfat a 180º fins que hagi quallat la barrega (1 hora aproxi).
Es serveix en plats individuals. S'estén la xocolata liquid al fons del plat. Es col-loca sobre una ració de púding, i s'adorna amb una mica de nata muntada i poma tallada.
No cal cobrir tot el púding amb la nata )
Notes
Preparació per la salsa de xocolata. Es fon una barra de xocolata trossejada al bany de Maria i es remou la chocolata fins que estigui liquid.
Per decorar el púding també es pot afegir galetes, fruites en almivar o coco ratllat
Comparteix aquesta recepta: