Púding de poma amb salsa de chocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Es pelen i es ratllen les pomes, retirant el cor i les llavors. En una cassola es col-loquen les pomes juntament amb el sucre i el Amaretto. Es deixen coure a foc lent fins que es formi una pasta espessa.
En un recipient es baten els ous i es barregen amb la pasta de poma i una mica de canyella. S'introdueix tot en un motlle caramel-litzat, i es fica al forn preescalfat a 180º fins que hagi quallat la barrega (1 hora aproxi).
Es serveix en plats individuals. S'estén la xocolata liquid al fons del plat. Es col-loca sobre una ració de púding, i s'adorna amb una mica de nata muntada i poma tallada.
No cal cobrir tot el púding amb la nata )

1h 15min

Notes

Preparació per la salsa de xocolata. Es fon una barra de xocolata trossejada al bany de Maria i es remou la chocolata fins que estigui liquid.
Per decorar el púding també es pot afegir galetes, fruites en almivar o coco ratllat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se