Hummus de cigrons amb verat en escabetx de llimona

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients per fer l’hummus:

Ingredients pel verat:

1 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

Elaboració de l’hummus :
-Posem els cigrons sota el raig d'aigua de l'aixeta. Els escorrem i els fiquem tots en el got de la batedora.
-Afegim els cigrons , el gra d'all pelat, la sal, el comí, el suc de llimona i la salsa tahini.
Batem bé i hi anem afegint aigua a poc a poc fins que quedi una barreja cremosa però amb cos.
No ens hem de passar amb l'aigua.
-Per acabar l'hummus, el posem en un motlle , amb un raig d'oli d'oliva verge.
-Ja en el plat , traiem el motlle.

Elaboració del verat escabetxat amb llimona:

-Posem oli en una paella i col•loquem el verat, amb la pell cap amunt. Ha de quedar mig cobert d’oli. Afegim el suc de llimona.
-El posem a coure a foc molt baix perquè es vagi confitant i, quan arrenqui el bull, el deixem coure només 3 minuts.
-El traiem del foc i hi afegim les herbes picades i un raig de vinagre. Ho remenem tot movent la paella.

Per emplatar:

En un costat del plat el timbal d’hummus i en el altre els 4 filets de verat escabetxat

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se