Lluç a la planxa amb samfaina, cama-secs i romesco

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la samfaina:

1 racions

Elaboració

Per elaborar la samfaina:

Es talla el pebrot, la ceba, l’albergínia i el carbassó a trossets petits. Fiquem el pebrot i la ceba en una paella amb l’oli calent i ho deixem que es vagi fent poc a poc.
A mig coure hi afegim l’albergínia i el carbassó. Es sala tot. Quan l’albergínia i el carbassó estiguin cuits, hi posem el tomàquet fregit i ja es pot menjar. Són uns 30 minuts.

Per fer els bolets i el lluç:

Mentre, netegem els bolets. Els posem en una altre paella amb una mica d’oli, sal, els alls laminats i el foc alt amb la paella tapada, uns 5 minuts, fins que treguin l’aigua. Amb la paella destapada i el foc alt, deixem uns 10 minuts més. Els reservem.
Per fer el lluç:
En una planxa untada amb oli quan està ben calenta salem el lluç i els deixem coure uns 5 minuts per cada costat.

Per emplatar:

En un plat posem de base la samfaina i els cama-secs, a sobre el lluç i sobre el lluç una mica de romesco.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se