Arròs simple de muntanya

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

-En una cassola de fang amb un raig d’oli, enrossim la costella de porc tallada a trossos i la salpebrem. Uns 5 minuts.
-Hi afegim la ceba tallada fina, dos alls picats i ho deixem coure lentament fins que la ceba sigui ben daurada. Uns 20 minuts.
-Tot seguit, hi afegim el pebrot tallat a daus petits, el tomàquet ratllat, les fulles de llorer i un pols de sal i pebre.
-Ho deixem coure lentament, ho ananem remenant de tant en tant, fins que obtinguem un sofregit molt concentrat.
-Hi tirem l’arròs i li donem uns tombs. Tot seguit hi tirem brou de carn bullent i afegim els pèsols. Deixem coure uns 15 minuts aproximadament. El deixem reposar un 5 minuts perquè s’acabi de coure.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se