Lluç, bròquil, fonoll i rossinyols
Ingredients
- 4 Lloms de lluç fresc d’uns 150 g cadascun
- 150 g de rossinyols ( millor frescos )
- 80 g de bròquil comprat cuit i que sigui cruixent.
- Bulb de fonoll
- 1 Pot de pebrot vermell escalivat de qualitat.
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
En una paella gran amb una mica d’oli, quan està calent, salem el lluç i el posem a coure.
Uns 4 minuts per costat. El reservem.
En una altre paella amb una mica d’oli, saltegem els rossinyols frescos, previament netejats.
El foc alt i la paella tapada perquè treguin l’aigua. Els salem i deixem coure amb la paella destapada, fins que quedin daurats.
Són uns 20 minuts. Els reservem.
Mentre, en la mateixa paella amb una mica d’oli i posem bulb de fonoll laminat, l’anem remenant.
Passats un 2 minuts i afegim el bròquil ja cuit i el suc d’un pot de pebrot escalivat.
Deixem coure tot barrejat 1 minut més. Procurant que quedi suc del pebrot.
En un plat posem una mica de bròquil, de fonoll, quatre rossinyols, suc del pebrot escalivat i el llom de lluç.
Ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: