Mandarines o taronges confitades en almivar
Categoria:
Tipus de plat: Confitures
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Deu madarines o deu taronges mitjanes
- Un litre d'aigua mineral
- 400 grams de sucre
- Una copa de conyac
- Un branca de canyella
Utensilis
Una cassola metàlica mitjana
Un bol de vidre gran
Paper film
Elaboració
Primerament, pelem les mandarines o les taronges, i els hi anem traient els grills, procurant que quedi el menys posible de part blanca.
Seguidament, posem el litre d'aigua a bullir amb el sucre durant uns dotze minuts.
Tot seguit, afegim els grills, el conyac i la canyella, i deixem coure tot plegat uns quinze minuts més. A continuació, ho retirem del foc, tot deixant que refredi, ho passem a unbol de vidre, i tot seguit, ho posarem a la nevera fins el moment de fer-ho servir, tapades amb una mica de paper film.
Comparteix aquesta recepta: