Cassoletes de crema pastissera, amb mandarines confitades
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre cassoletes de mida gran (10 centímetres de diàmetre)
- Crema pastissera (la podeu trobar a les meves receptes)
- Setze grills de mandarines confitades (ho podeu trobar a les meves receptes)
- Sucre
Utensilis
Una mànega pastissdera amb un broc rissat
Un bufador
Una safata de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, fem les mandarines confitades com explico a la meva recepta, i les reservem.
Per acabar la recepta, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim les cassoletes amb la crema, ho espolsem amb sucre, i tot seguit ho cremem amb el bufador.
Seguidament, posem quatre grills de mandarina en cada cassoleta, ho posem a la safata amb blonda, i ja ho podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: