Cassoletes de crema pastissera, amb mandarines confitades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una mànega pastissdera amb un broc rissat
Un bufador
Una safata de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, fem les mandarines confitades com explico a la meva recepta, i les reservem.
Per acabar la recepta, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim les cassoletes amb la crema, ho espolsem amb sucre, i tot seguit ho cremem amb el bufador.
Seguidament, posem quatre grills de mandarina en cada cassoleta, ho posem a la safata amb blonda, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se