Mongetes del ganxet saltades amb romanesco, cansalada i botifarra negra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata de porcellana blanca
Un cassó gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, tallem el romanesco en botonets, i el bullim amb aigua, sal i una branca de julivert. Un cop cuit al " dente ", l'escorrem i el reservem.
A part, en una paella amb un rajolí d'oli, fregim els alls aixafats ( amb pell ), juntament amb la cansalada tallada a trossos menuts. Quan tot el conjunt és ben fregit, afegim el romanesco i el saltem una mica, tot aixafant-lo amb una forquilla.
Tot seguit, afegim la botifarra negra sense pell tallada a trossos regulars, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més.
Seguidament, afegim les mongetes, hi donem unes voltes, i passats cinc minuts més, ja ho tindrem llest per treure-ho a taula servit en la safata de porcellana.

1h 10min

Notes

El romanesco, és una clase de bròquil.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se