Mongetes del ganxet, estofades amb tripa i cocotxes de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Un cassó gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i una fulla de llorer, bullim la tripa de bacallà i les cocotxes, fins que són una mica cuites, i les reservem.
A part, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim : la ceba picolada, els alls aixafats, la fulla de llorer i tres cullerades de carn de pebrots xoriçers.
Quan tot el conjunt és mig cuit, afegim el tomàquet fregit, i un raig de ví blanc.
Seguidament, afegim una mica del brou de bullir la tripa, i ho corregim de sal.
Tot seguit, afegim la tripa i les cocotxes i deixem coure tot plegat uns deu minuts més.
Quan tant la tripa com les cocotxes són al punt de cuites, afegim les mongetes del ganxet, donem unes voltes amb l'espàtula, i passats cinc minuts, ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se