Patates estofades amb xoriç i costella de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la costella de porc i el xoriç.
A mig fregir, afegim : la ceba picolada, els alls, les fulles de llorer, i un got de ví blanc.
Tot seguit, afegim quatre cullerades de carn de pebrots xoriçers i ho remenem amb una espàtula de fusta. A continuació, omplim la cassola amb aigua que cobreixi les carns i deixem que cogui a foc moderat.
Quan les carns ja són cuites, corregim de sal i tot seguit afegim les patates tallades a trossos regulars, ( cascades ) i deixem que cogui tot plegat, fins que les patates són cuites, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se