Ametllats

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya

Ingredients

12 racions

Elaboració

Batrem les clares dels ous a punt de neu (es pot ajudar d'una batedora elèctrica). Les clares es baten fins que es pot girar el recipient sense que caiguen.
Afegirem el sucre a poc a poc i sense deixar de batre. Prèviament haurem torrat un poc l'ametlla trossejada i ja la tindrem refredada per tal d'afegir-la a la mescla del punt de neu.
Remenarem lleugerament i escudellarem amb una cullera dins dels motlles.
Els disposarem arreglats dins les llandes i els portarem al forn (un quart d'hora a 180 º) fins que pugen i després baixar un poc el foc.
Es van provant fins que estan cuits (evitar que es cremen de davall).

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se