Espinacs estofats amb mongetes del ganxet i ous picolats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una escorredora
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Batedora elèctrica

Elaboració

En primer lloc, bullim els ous durant deu minuts, amb aigua i sal, i els reservem.
Seguidament, en un cassó amb aigua i sal, coem els espinacs i quan són al " dente ", els escorrem, guardem el brou, i els reservem.
A continuació, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim : la ceba picolada i les fulles de llorer. Tot seguit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de ví blanc. Seguidament, afegim una mica del suc de coure els espinacs i deixem que cogui a foc baix. A part, fem una picada amb quatre alls pelats, pa fregir, julivert picolat, un grapat d'ametlles torrades i una mica del suc de cocció dels espinacs, i ho reservem.
A continuació, afegim a la cassola els espinacs, les mongetes i els ous pelats i picolats i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts.
Tot seguit, afegim la picada, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se