Espinacs estofats amb mongetes del ganxet i ous picolats
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'espinacs congelats o naturals
- 500 grams de mongetes del ganxet cuites
- Pa fregit
- Ametlles torrades
- Julivert picolat
- Quatre alls pelats
- Oli d'oliva
- Sal
- Sis ous bullits
- Aigua
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Sofregit de tomàquet ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Un got de ví blanc
Utensilis
Una cassola fonda
Una escorredora
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Batedora elèctrica
Elaboració
En primer lloc, bullim els ous durant deu minuts, amb aigua i sal, i els reservem.
Seguidament, en un cassó amb aigua i sal, coem els espinacs i quan són al " dente ", els escorrem, guardem el brou, i els reservem.
A continuació, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, fregim : la ceba picolada i les fulles de llorer. Tot seguit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de ví blanc. Seguidament, afegim una mica del suc de coure els espinacs i deixem que cogui a foc baix. A part, fem una picada amb quatre alls pelats, pa fregir, julivert picolat, un grapat d'ametlles torrades i una mica del suc de cocció dels espinacs, i ho reservem.
A continuació, afegim a la cassola els espinacs, les mongetes i els ous pelats i picolats i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts.
Tot seguit, afegim la picada, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.
Comparteix aquesta recepta: