Ofegat de faves i pèsols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

En una olla amb oli calent, hi afegim la cansalada salpebrada.
La cansalada s'ha de sofregir bé fins que quedi rossa.
Després hi tirem la ceba tendra picada i l'all tendre, apugem una mica el foc.
Hi posem el lligat d'herbes i ho tornem a salpebrar.
Incorporem a l’olla, les faves i els pèsols.
Rectifiquem de sal, posem la tapa de l’olla al revés amb aigua calenta a sobre. Sacsegem l’olla. Deixem coure 15 minuts.
Hi afegim la botifarra negra sencera .
Anem sacsegant l’olla continuament. Deixem coure uns 10 minuts més.
Ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se