Ous remenats amb alls tendres i baldanes de ceba
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit ous batuts
- Un manat d'alls tendres
- Sis llesques de pa de motlle
- Oli d'oliva
- Sal
- Dues baldanes de ceba
- Julivert picolat
Utensilis
Una paella gran
Una safata de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Paper de cuina
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli, fregim les llesques de pa de motlle, tallades a triangles i un cop fregides, les posem damunt un paper de cuina.
Seguidament, agafem els alls tendres, els netegem, els tallem en trossos menuts, i els fregim en una paella amb oli d'oliva, i un polsim de sal.
Quan són gairebé transparents, afegim les dues baldanes tallades a trossos regulars, sense pell, i ho remenem amb l'ajud de l'espatula de fusta.
A continuació, afegim els vuit ous batuts amb un polsim de sal, i anem remenant amb l'espatula, fins que agafin la consistencia de quallat que ens agradin.
Tot seguit, els repartim per tota la safata de porcellana, anem posant els triangles de pa fregit al voltant de la safata, espolsem el julivert picolat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.
Notes
Els que vivim a Reus, podem comprar baldanes de ceba d'Alforja, una població del Baix Camp propera a Reus, que les fan molt bones.
Comparteix aquesta recepta: