Carxofes amb la olla a presio

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Tallarem el tronc de la carxofa
li donarem un cop fort a la part de dalt , perque les fulles s´obrin com una flo.les rentarem
a dintre de la carxofa posarem , sal i el pernil talladet a trocets.
colocarem les carxofes a la olla a presio , tirarem oli d´oliva per sobre de cada una.
tancarem la olla , quant es faci el buit contarem 30 minuts.
tancarem el foc , i quant el buit ja hagi marxat ja les podem menjar.
son exquissites com a primer plat o per acompanyar.

35min

Notes

Aquestes carofes ja les feia la meva avia. son molt bones i molt nutritives per el nostre cos i depuratives per el nostre fetge


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se