Sopa de fesols amb cloïsses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Farem bullir els fesols amb aigua abundant fins que estiguin tous
En un recipient a part, obrirem les cloïsses amb un raget de vi blanc
Picarem i enrossirem la ceba en una paella fins que sigui tova, però no rossa.
Picarem les ametlles , l'all i el julivert
Ho posaem tot a l'olla que hem bullit els fesols, i ho deixarem que cogui uns cinc minuts més.

45min

Notes

Ho servirem ben calent, en un plat fondo, amb tres o quatre cloisses grosses per cap. Deliciós per dinar d'hivern.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se