Costella de porc estofada amb mongetes rogenques

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran, amb tapa
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb una mica de llard i oli d'oliva, sofregim la costella de porc, salpebrada. Quan és mig sofregida, afegim: la ceba picolada, els alls aixafats, les fulles de llorer, i el sofregit de tomàquet.
Quan tot el conjunt ja s'ha fregit una mica, afegim: una copa de conyac i un got de ví ranci.
Quan l'alcohol s'ha reduït, afegim suficient brou de pollastre, perquè cobreixi la carn, i deixem que cogui a foc ben baix amb la cassola tapada.
Quan la carn ja és gairebé cuita, afegim les mongetes rogenques, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja podrem treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se