Crema de Borratja

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Aragó - Alquézar ( Osca )
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Colador xinès.

Elaboració

-Rentem bé les fulles de borratja, per eliminar la terra i altres restes.
-Posem a bullir una mica d'aigua i quan bulli hi tirem les fulles i es deixen fins que tornin a bullir. S'escorren bé.
-Posem en una cassola una mica d'oli d'oliva, afegim els alls picats i quan comencin a daurar-se, afegim les fulles de borratja escaldades, deixem sofregir bé. Afegim les pastanagues i la patata netes i trossejades, afegim aigua fins que cobreixi tota la verdura i deixem coure almenys durant 20 minuts. Afegim sal al gust.
-Quan la verdura estigui cuita la triturem bé, podem passar la crema per un colador xinès perquè ens quedi una crema més suau.
-Posem de nou al foc la crema, afegim la nata i el pebre al gust.
-Deixem que es cuini una mica més.
-Servim la crema calenta amb uns palets de pa i uns dauets de pernil fregits.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se