Pollastre amb samfaina i espàrrecs verds

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una safata per anar al forn
Un cassó gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa, preparem la samfaina com explico a la meva recepta.
Tot seguit, en un cassó amb aigua i sal, escaldem els espàrrecs uns deu minuts, i seguidament, els tallem en tres trossos, i els afegim a la samfaina tot remenant-ho amb una espàtula de fusta. Seguidament, tallem els pits de pollastre en tires d'un dit d'ample, els posem en una safata una mica fonda, els salpebrem, fiquem un raig d'oli i un raig de ví blanc, tot seguit posem els alls aixafats, i ho enfornem a 180º, fins que el pollastre és mig cuit.
Seguidament, traiem el pollastre i l'afegim a la cassola amb la resta d'ingredients, i amb el foc baix deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit. Ho corregim de sal, si queda masa sec podem afegir-hi una mica de brou, i tot seguit, ja ho tindrem llest per treure-ho a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se