Albergínia amb tomàquet i mozzarella

Categoria:
Recepta per
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot tallem l'albergínia a rodelles i la posem en un bol i escampem sal per sobre, la deixarem reposar entre 30 i 40 minuts.
Un cop fet això la rentem be amb aigua corrent per treure la sal.
Desprès posem una paella al foc amb una mica d'oli i passem les rodelles d'albergínia per farina i les fregim.
Preparem una plata de forn una mica fonda i posem una mica d'oli al fons.
Seguidament i posem les rodelles d'albergínia.
A continuació i posem la mozzarella a daus escampada per sobre.
Tot seguit i escampem també una mica de salsa de tomàquet.
Per acabar salem una mica el conjunt i escampem orenga picat.
Escalfem el forn a 200 graus i posem la plata al forn durant 10 minuts.
Estarà llest per menjar.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se