Crema catalana

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un vol de vidre
Un cassó
Una cullera sopera
Una espàtula de fusta

Un batidor de barilles
Cassoletes de fang
Un cremador

Elaboració

Poseu la llet en un cassó amb la bran-queta de canyella i porteu-la a ebullició.
Bateu els rovells amb les 6 cullerades de sucre i la Maizena en un altre cassó i aboqueu-hi la llet calenta. Poseu-lo a foc lent i removeu-ho constantment amb una espàtula de fusta perquè no s'enganxi.
Quan la crema s'espesseixi, retireu-la del foc. Repartiu-la en cassoletes de fang individuals i deixeu-la refredar. Guardeu-ho a la nevera. Just abans de servir, empolseu per sobre la canyella en pols i les 4 cullerades de sucre restants, i amb un cremador ( planxa especial per a crema catalana) cremeu la superfície perquè quedi caramel.litzada.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se