Albergínies gratinades amb " lacón "

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Una espàtula plana, metal·lica
Una paella gran
Paper de cuina
Quatre plats plans, de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, tallem les albergínies a rodelles de mig dit de gruix, les salem, les enfarinem, i les fregim en una paella amb oli d'oliva.
Quan veiem que són rossetes, les traiem i les posem en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i les reservem.
Quan ja són fredes, anem fent unes piles d'albergínia en forma de llit, ( en farem quatre ), tot seguit, repartim el lacón pel damunt, ho espolsem amb formatge ratllat, i ho gratinem en el forn a 180º, fins que veiem que tot plegat, és ben rosset, i ja en podrem posar un en cada plat, i servir-ho a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se