Albergínies farcides amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata plana, per anar al forn
Quatre plats plans, de porcellana blanca
Una espàtula metal·lica
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Una paella gran

Elaboració

Primerament, fem la beixamel com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli, saltegem: la ceba, les gírgoles picolades, i la cansalada fumada, picolada. Quan tota la farsa ja és cuita, hi afegim un raig de conyac, i ho remenem amb l'espàtula de fusta, i seguidament ho reservem.
A part, en una paella gran amb oli d'oliva, fregim vuit tires d'albergínia tallades a mig dit de gruix, salpebrades. Un cop fregides, les reservem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli. Seguidament, posem quatre trossos d'albergínia damunt la safata del forn, els omplim amb la farsa de bolets, i tot seguit ho tapem amb un altre tròs d'albergínia.
Seguidament, ho cobrim amb beixamel, ho espolsem amb formatge ratllat i una nou de matega, i ho gratinem a 180º, fins que veiem que el formatge ja és ben rosset.
Tot seguit, posem una albergínia en cada plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se