Sopa minestrone amb arròs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Pelem i trossegem totes les verdures en trossos petits.
-Triturem el tomàquet.
-Piquem el julivert i l'alfàbrega.
-En una cassola gran, hi afegim 3 cullerades d'oli d'oliva, i la posem el foc mitjà.
-Quan estigui calent, hi afegim totes les verdures, hi tirem una mica de sal i ho sofregim uns 3 minuts.
-Hi tirem el brou i deixem que bulli la sopa durant 30 minuts aproximadament. Vigilem que no es quedi sense brou.
-Passats els 30 minuts, hi tirem el julivert i l'alfàbrega picada.
Li afegim l'arròs i deixem que bulli, 20 minuts més.
-Provem el punt de sal i si cal rectifiquem.
-Ja es pot servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se