Graellada de verdures i altres a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Netegem les verdures i els altres ingredients.
-Tallem : el carbassó i el pebrot vermell a rodanxes (no gaire gruixudes) , tallem la part de baix dels espàrrecs, els tomàquets per la meitat, les patates per la meitat, l’endivia per la meitat, l’albergínia a làmines i la panotxa de blat de moro per la meitat. Les girgoles no cal.
-Agafem una planxa i la posem al foc amb un rajolí d’oli d’oliva.
-Salem les verdures i els altres ingredients, ho coem a la planxa per ordre de major temps de cocció, és a dir, primer les patates i la panotxa de blat de moro , quant això està bastant cuit , hi posem la reste d’ingredients .
-En total , el temps és d’uns 20 minuts, depèn del gruix dels ingredients però a cop d’ull ja veiem quant està fet.
-Durant el procés , anem girant de tant en tant els ingredients , si cal, hi posem un raig d’oli i així fins que veiem que està tot cuit
-Ja ho podem emplatar i servir, amb la salsa romesco ( a part).

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se