Crema de calabaza

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2Kg. De calabaza roja
  • 2 cebollas
  • 2zanahorias
  • 1puerro
  • 1 diente de ajo
  • ½ pimiento verde
  • 1 vasito de tomate
  • natural hecho
  • 2 patatas nuevas
  • ½ vaso de aceite
  • Agua y sal

4 racions

Utensilis

una cazuela
un cuchillo
una paella
un turmix
un chino

Elaboració

Picamos la verdura y la ponemos a rehogar en una cazuela con el vaso de aceite a fuego lento .Mientras, sacamos la carne de la calabaza y la cortamos en trozos como la verdura. Lo mismos hacemos con las patatas.
Cuando la verdura empiece a dorar,se añade la calabaza y las patatas,se rehoga un poco con las verduras y se le añade agua hasta que lo cubra. Se sazona y le añadimos el vasito de tomate.
Lo mantenemos a fuego lento durante 1hora aproximadamente.
Cuando este hecho lo pasamos por el turmix y luego por el chino, para que quede una crema suave al paladar.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1421 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: