Bajoques ofegades de la iaia paquita
Categoria:
Recepta per olla a pressió
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1Kg. de bajoques rodonetes
- 4 o 5 patates
- 3 o 4 pastanagues
- 1 ceba
- 1 tomàquet madur
- 1 cabeça d’alls
- 1 fulla de llorer
- 1 taseta d’oli
- 1 gotet de vi negre
- 2 cullaredetes de café de pebre vermell
- Sal
- Pebre negre
- 3 gots d’aigua
- 1 pastilla de caldo concentrat(opcional)
- (però, com diria la iaia Paquita, queden més gustoses)
Elaboració
Es netegen les bajoques, es tallen les patates a daus, es talla la pastanaga a trosets, no massa petits, es posa tot junt amb la resta d'ingredients, en cru, dins l’olla exprés. Si no es té olla exprés es pot posar en una olla normal, amb un plat amb aigua al damunt.
Depén del recipient triga més o menys, però, en olla exprés és una mitja horeta.
Notes
La recepta és de la meva sogre, Paquita Torrents, una persona i una cuinera excepcional.
Comparteix aquesta recepta: