Saltat de carxofes, botifarra negra de perol, espàrrecs verds i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella mintjana
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una safata de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i una llimona tallada en dues meitats, posem a coure les carxofes fins que siguin cuites, i les reservem.
Tot seguit, tallem les gírgoles en juliana i les fregim amb un raig d'oli, salpebrades, i un cop cuites, les reservem.
Seguidament, tallem els espàrrecs a trossos regulars, i els saltem en una paella amb un raig d'oli, i els reservem.
En una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltegem : les carxofes, els bolets i els espàrrecs, i tot seguit, afegirem la botifarra tallada a rodelles una mica gruixudes, i passats uns dotze minuts, ja ho podrem posar a la safata de porcellana blanca, i treure-ho a taula, en la mateixa safata.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se