Saltat de carxofes, botifarra negra de perol, espàrrecs verds i bolets
Ingredients
- Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
- Una botifarra negra de perol
- 300 grams de gírgoles
- 400 grams de carxofes congelades
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Una llimona
- Aigua
Utensilis
Un cassó gran
Una paella mintjana
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una safata de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i una llimona tallada en dues meitats, posem a coure les carxofes fins que siguin cuites, i les reservem.
Tot seguit, tallem les gírgoles en juliana i les fregim amb un raig d'oli, salpebrades, i un cop cuites, les reservem.
Seguidament, tallem els espàrrecs a trossos regulars, i els saltem en una paella amb un raig d'oli, i els reservem.
En una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltegem : les carxofes, els bolets i els espàrrecs, i tot seguit, afegirem la botifarra tallada a rodelles una mica gruixudes, i passats uns dotze minuts, ja ho podrem posar a la safata de porcellana blanca, i treure-ho a taula, en la mateixa safata.
Comparteix aquesta recepta: