Lassi de préssec
Ingredients
- Dos iogurts espessos
- Un parell de préssecs madurs
- 1 got d'aigua
- 2 o 3 cullerades de sucre
- 3 o 4 beines de cardamom
- Un grapat de fruits secs (avellanes, ametlles, nous o el que tinguis a mà)
Elaboració
Es pelen els préssecs, es tallen i es posen en un bol.
S'afegeixen els iogurts, el sucre, l'aigua i el cardamom picat.
Es barreja bé amb la batedora i es deixa reposar a la nevera.
Se serveix en un got llarg amb 1 o 2 glaçons, es piquen els fruits secs, es distribueixen per sobre i, si us agrada, s'hi posen uns estams de safrà.
El lassi és una beguda molt refrescant originària del Punjab i molt estesa a l'Índia i el Nepal.
Es pot fer amb altres fruites i també natural, és a dir, iogurt, aigua, sucre i les espècies, o fins i tot, substituint el sucre per sal.
Comparteix aquesta recepta: