Vedella guisada amb carlets

Categoria:

Ingredients

Elaboració

Posem a fregir la vedella prèviament salada, en una cassola de fang amb oli.
Quan la tenim feta una mica per tots costats afegim el vi i deixem que cogui fins que comenci a enrossir.
Retirem la carn.
Amb el suc sofregim una ceba tallada ben petita fins que agafi color.
Tornem a passar la carn a la cassola amb els bolets nets, l'altre ceba tallada, la pastanaga tallada a rodanxes, la branca d'api i les patates.
Ho cobrim amb el brou i ho deixem coure més o menys una hora.
Passada l'hora rectifiquem de sal.

Notes

Ho podem servir en la mateixa cassola de fang.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se