Cassola de xampinyons amb bròquil (Especialitat Noruega)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cou el bròquil en aigua amb sal fins que estigui al dente
Escorre i col·loca en una forma per al forn ben greixada amb mantega.
Talla els xampinyons a trossos petits i fregeix en la mantega fins que el líquid s'hagi evaporat.
Escampa la farina, tot remenant, pel damunt dels xampinyons
Aboca la crema i cuina per uns minuts mentre agites.
Aboca la salsa per sobre el bròquil i escampa-hi el formatge.
Gratina al forn durant uns 5-8 min o fins que el formatge prengui un bonic color daurat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se