Fricassé de bolets amb carxofes i pinyons

Categoria:
Estació:

Ingredients

Elaboració

Tornegem les carxofes i les tallem a làmines de 2 mm.
Les saltem amb l’oli d’oliva i una branca de timó.
Amb l’all, la ceba i el tomàquet, fem un ofegat, un cop fet hi afegim els bolets.
Els tapem i els deixem estofar a foc lent per fer el Fricassé.
Fem el tomàquet a daus, piquem les olives negres i també el julivert.
Ho barregem tot amb oli d’oliva, els pinyons i el vinagre balsàmic. Posem a punt de sal i
pebre.
Posem el Fricassé de bolets damunt del plat, a sobre hi posem les carxofes i ho
amanim amb l’oli de pinyons, tomàquets i olives negres.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se