Fricassé de bolets amb carxofes i pinyons
Categoria:
Estació:
Ingredients
- 2 carxofes
- 250 g de bolets
- 1 ceba tendra
- 1 gra d’all
- 1 tomàquet
- 1 branca de timó
- 50 g pinyons
- 50 g olives negres
- 1 pom de julivert
- 2 dl oli oliva verge extra
- 1/2 dl de vinagre balsàmic
- 1 pom de porradell
- Sal i pebre
Elaboració
Tornegem les carxofes i les tallem a làmines de 2 mm.
Les saltem amb l’oli d’oliva i una branca de timó.
Amb l’all, la ceba i el tomàquet, fem un ofegat, un cop fet hi afegim els bolets.
Els tapem i els deixem estofar a foc lent per fer el Fricassé.
Fem el tomàquet a daus, piquem les olives negres i també el julivert.
Ho barregem tot amb oli d’oliva, els pinyons i el vinagre balsàmic. Posem a punt de sal i
pebre.
Posem el Fricassé de bolets damunt del plat, a sobre hi posem les carxofes i ho
amanim amb l’oli de pinyons, tomàquets i olives negres.
Comparteix aquesta recepta: