Figues amb mozzarela
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Facil
Ingredients
- 12 figues fresques
- 3 boles de mozzarela de bufala
- Oli d'oliva fort
- Oli d'oliva suau
- ½ gra d'all
- Llimona
- Comi ne pols
- Pebre negre molt
- Sal
4 racions
Utensilis
un bol
un plat pla
un exprimidor
un ganivet.
Elaboració
fes suc amb la la mitad d'una llimona, cola'l i reserva'l, pela l'all, treu-ne el peduncle central,pica'l molt fi i afegeix-lo al suc. A contiunació afegeix una cullerada de cadascun dels olis, una culleradeta de comi i una culleradeta de pebre negre. Barreja-ho i afegeix-hi les boles de mozzarela
.Cobreix-ho i deixa-ho macerar dues hores a la nevera,remenant de tant en tant.Renta les figues i lamina-les.Retira la mozzarella de la nevera i talla-les a lamines
Presenta-ho alternant lamines de fruita i formatge y acompanya-ho amb unes rodanxes de llimona.Salpebra-ho i ruixa-ho amb el suc de la marinada.
30min
Notes
BONA I FACIL
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1452 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.