Figues amb mozzarela

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

un bol
un plat pla
un exprimidor
un ganivet.

Elaboració

fes suc amb la la mitad d'una llimona, cola'l i reserva'l, pela l'all, treu-ne el peduncle central,pica'l molt fi i afegeix-lo al suc. A contiunació afegeix una cullerada de cadascun dels olis, una culleradeta de comi i una culleradeta de pebre negre. Barreja-ho i afegeix-hi les boles de mozzarela
.Cobreix-ho i deixa-ho macerar dues hores a la nevera,remenant de tant en tant.Renta les figues i lamina-les.Retira la mozzarella de la nevera i talla-les a lamines
Presenta-ho alternant lamines de fruita i formatge y acompanya-ho amb unes rodanxes de llimona.Salpebra-ho i ruixa-ho amb el suc de la marinada.

30min

Notes

BONA I FACIL


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se