Antulls rostits amb peres caramelitzades amb moscatell

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un cassó gran
Un estri per treure el cor de les fruites

Elaboració

Primerament, pelem les peres, els traiem el cor, les tallem en quatre trossos a lo llarg i les fiquem en un cassó amb : mantega i sucre. Les sofregim una mica, i tot seguit afegim el moscatell, i deixem que vagin coent-se a foc baix. Quan veiem que ja comencen a estar caramel·litzades, les reservem amb el foc apagat.
A continuació, en una cassola de terrissa gran, fiquem el llard i els antulls salpebrats.
Quan ja són una mica rossos, afegim: els alls, la ceba, el llorer, i tres cullerots de tomàquet fregit.
Tot seguit, afegim el vi ranci i un got d'aigua, i deixem que cogui a foc baix, fins que els antulls siguin gairebé cuits. Seguidament, afegim les peres escorregudes, deixem que cogui tot plegat deu minuts més, i ja podrem servir-ho a taula amb la mateixa cassola.

1h 30min

Notes

Els antulls, són les cuixes de pollastre farcides amb pernil dolç i formatge, embolicades i lligades com un tall rodó.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se