Crema de moniatos amb arengada fregida

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Un colador xinès
Un batedor de varetes
Un cassó gran
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Una paella mitjana
Un setrill

Elaboració

Primerament, pelem els moniatos i els tallem a trossos regulars.
Seguidament, fiquem els moniatos, la ceba picolada, i un raig d'oli a la cassola fonda, i ho sofregim tot plegat.
A continuació, afegim el brou de verdures, i deixem que cogui una hora.
Seguidament, passem la batedora elèctrica amb l'ajud del colador xinès, i ho passem al cassó hon acabarem de fer la crema. Tot seguit, anem remenant amb el batedor de varetes a foc baix, corregim de sal i nou moscada, afegim un raig de nata líquida, i seguim remenant fins a tenir una crema fina i homogènea. A part, netegem l'arengada, l'escatem i la fregim en una paella amb oli d'oliva. Quan és freda, l'esmicolem i la reservem.
En el moment de servir la crema, omplim les escudelletes fins a tres quartes parts, fiquem una mica de l'arengada esmicolada damunt una torradeta, i tot seguit la fiquem damunt la crema.
Amb l'ajud d'un setrill amb oli d'oliva, fem un cercle al voltant de la torradeta, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se