Sardines a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Agafem els dents d'all, els pelem i rentem. Els posem en un morter i els aixafem bé.
Hi aboquem un bon raig d'oli d'oliva i ho deixem reposar uns 5 minuts
Mentre, rentem bé les sardines i les deixem en un colador per a quedin ben escorregudes.
Anem sucant les sardines en l'oli macerat amb all i les col•loquem a la planxa ben calenta (sense oli), amb una mica de sal.
Les posem en un plat (unes 6 per persona) i les acompanyem amb ruca i tomàquet partit pel mig.
Ja podem servir el plat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se