Cassoletes de suflé de patata i sobrassada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Renta les patates i posa-les en una olla amb aigua abundant. Un cop cuites, pela-les i passa-les per un passapuré, o bé aixafa-les amb una forquilla fins a obtenir la textura desitjada. Salpebre-les.
Col-loca una base de puré de patates al fons d'una terrina de fang individual i a sobre 1/4 de la sobrassada.
Just al centre de la terrina, fes-hi un petit forat i introdueix-hi el rovell d'un ou. Reserva la clara.
Prepara les altres tres casssoletes de la mateixa manera.
Munta les clares a punt de neu i reparteix-les sobre el puré.
Introdueix les quatre cassoletes al forn, a 200º, fins que les clares quedin daurades. Serveix-les ràpidament


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se