Quiche de patata, ceba i bacon

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Folrar un motlle amb la pasta brisa, punxar el fons amb una forquilla i coure segons les indicacions de l'envàs.
Pelar les patates, tallar a dauets i saltejar 10 minuts. Salpebrar i reservar.
Tallar el bacon a dauets. Pelar la ceba i tallar a rodanxes. Sofregir la ceba a foc lent en una paella amb tres cullerades d'oli durant uns 8 minuts. Afegir el bacon i coure 5 minuts més. Salpebrar, afegir els dauets de patata i coure tot junt 4 minuts.
Batre els ous i els rovells amb un pessic de nou moscada, sal i pebre. Afegir la nata líquida, la llet, el formatge Gruyère ratllat i la preparació de patates, ceba i bacon. Barrejar bé.
Abocar el farcit sobre la base de pasta brisa i coure al forn a 180°C durant uns 30 minuts. Servir calenta o tèbia.

2h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se