Amanida clàssica de patata a l'estil Suïs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa:

4 racions

Elaboració

Cuina les patates amb pell durant 20-30 minuts.
Esbandeix lleugerament amb aigua freda i encara calentes, pela, talla a rodanxes i col·loca en un bol gran.
Bull l'aigua amb el dau de brou i la ceba picada, afegeix el vinagre i aboca sobre les rodanxes de patata.
Deixa reposar durant 30 minuts i de tant en tant mescla bé.

Salsa:

Barreja tot fins i incloent l'oli i barreja suaument amb les patates.
Serveix decorat amb cibulet picat
Es pot molt bé preparar, el dia abans
Utilitza en lloc de iogurt, llet agra o crema fresca.
Serveixi o barreja amb rodanxes fines de raves, cogombres, cogombrets o ous durs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se