Canelons de carn

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per 70 unitats:

Utensilis

Màquina per triturar carn.

Elaboració

Coure en una cassola la cabeça sencera i sense pelar d'alls, la carn tallada a daus, la ceba tallada petita, oli, sal i pebre a gust.
Quan la ceba comenci a ser rossa s'hi posa un bon raig de conyac.
Coure 2 hores a foc lent remenant-t'ho.
Un cop cuit i fred, trinxar la carn, la ceba i els alls pelats. Afegir-hi la llesca de pa sucada de llet.
Escalfar aigua, sal i un raig d'oli per coure les plaques dels canelons
Enrotllar els canelons

3h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se