Sopa de rossinyols
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes grosses
- 1 quilo de rossinyols
- 1 litre de brou d´au amb vegetals
- 1 cullera sopera de farina
- 2 llesques de pa del dia abans
- Sal
- 12 ametlles torrades
- 1 gra d´all
- Julivert
- Mantega
Elaboració
Posem una cassola al foc amb la mantega a fondre.
Quan sigui fosa i posem la ceba a rodelles molt fines i ofeguem.
Quan comenci a daurar la ceba, i afegim els bolets, donem unes voltes i afegim la cullera de farina.
Un cop que els bolets hagin absorbit quasi tota l´aigua, afegim el brou i el pa tallat a trossos.
Bullim durant una hora.
Uns minuts abans de servir la sopa, afegim les ametlles picades,el gra d´all picat i el julivert picat, tot diluït amb una mica de brou.
Donem una mica més de cocció durant deu minuts i retirem del foc.
Comparteix aquesta recepta: