Endívies amb bolets
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 o 5 endívies, tallada en trossos en diagonal
- Mantega per saltar
- 2 pessics de sucre glacé
- 1 cullerada de vinagre d'estragó
- 250 g de xampinyons tallats a rodanxes
- Mantega per fregir
- 1 culleradeta de suc de llimona
- Sal, pebre blanc
- Estragó per decorar
Elaboració
Escalda les endívies durant 2 minuts en aigua bullent amb sal, escorre i reserva.
Calenta la mantega, espolsa el sucre glaç sobre la mantega, afegeix les endívies, agrega el vinagre i cuina 5 minuts.
Fregeix en la mantega i a foc fort els bolets, afegeix el suc de llimona, i assaona al gust.
Distribueix les endívies en plats calents, i guarneix amb els bolets i l’estragó pel damunt
Serveix de seguida
Comparteix aquesta recepta: