Endívies amb bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalda les endívies durant 2 minuts en aigua bullent amb sal, escorre i reserva.
Calenta la mantega, espolsa el sucre glaç sobre la mantega, afegeix les endívies, agrega el vinagre i cuina 5 minuts.
Fregeix en la mantega i a foc fort els bolets, afegeix el suc de llimona, i assaona al gust.
Distribueix les endívies en plats calents, i guarneix amb els bolets i l’estragó pel damunt
Serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se