Crema de suc de poma

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bat en un cassó, amb un batedor tots els ingredients, fins i incloent els ous.
Porta a ebullició, remenant constantment o fins que espessa. Aboca la crema immediatament a través d'un tamís en un recipient, deixa refredar, remenant sovint.
Conserva a la nevera com a mínim 4 hores.
Al moment de servir, incorpora la crema batuda en moviments envoltants.
Aboca la preparació en les copes o bols, i adorna amb els trossos de poma i pell de llimona picada ben fina.

Notes

Pots substituí la ratlladura de llimona per ratlladura de taronja.
Al moment de portar a ebullició pots incloure, sucre de vainilla o 1 culleradeta de canyella o gingebre.
Abans d'afegir la crema de llet batuda, pots incloure 150 grams de quark a la crema.
Pots aromatitzar la crema amb una o dues cullerades d’aiguardent de pomes.
Pots també adornar les copes o bols amb avellanes o nous torrades trossejades.
Altra opció, pots posar la crema acabada en la màquina de fer gelat i servi com un semifred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se