New York cheesecake

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Estats Units (EUA) → Nova York
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Per preparar la base, es trituren les galetes Maria, es barregen amb els 100 g de mantega fosa i es forra un motlle desmuntable prement bé amb les puntes dels dits. Es reserva a la nevera.
Per preparar el farcit, es barreja la crema agra* amb els 30 g de mantega i la vainilla i es reserva.
D'altra banda, es barregen els 900 g de crema de formatge amb els 330 g de sucre, la pell de llimona ratllada i el suc de llimona. Després s'afegeixen els ous d'un a un. Finalment s'incorpora la barreja de crema agra i la llet i s'aboca tot al motlle, Es cou al forn ja escalfat a 175ºC durant 1 hora. Passat aquest temps, s'apaga el forn i es deixa reposar a dins durant tres o quatre hores.
Abans de servir, es posen les fruites del bosc en un cassó amb un raget d'aigua i el sucre, es deixa bullir a foc lent fins que agafi consistència. Es treu el pastís del motlle, s'hi posa la barreja per damunt i se serveix.
*Si no trobeu crema agra a la botiga, la podeu preparar barrejant 200 ml. de crema de llet 35% matèria grassa amb el suc de mitja llimona i un pessic de sal, barregeu durant uns minuts fins que la crema tingui una consistència espessa.

1h 40min

Notes

Es recomanable treballar amb tots els ingredients a temperatura ambient, perquè serà més fàcil barrejar-los.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se