Conill a la gitana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Poseu al foc una cassola amb oli. Enfarineu el conill i els deixeu rossejar. Traieu-lo de la cassola.
Afegiu-hi la ceba picada fina, un cop rossa, tireu-hi els tomàquets ratllats, així com la cabeça d'all. Guardeu-ne 2 grans i el llorer.
Deixeu concentrar el tomàquet i afegiu a la cassola el conill, així com un got d'aigua. Tireu-hi els pesols en cru i deixeu-lo coure. Talleu el pebrot a tires. Els afegiu a la cassola, així com la picada feta amb els alls, les ametlles i el julivert.
Tasteu de sal i aromatitzeu amb nou moscada.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se